دسر ژلاتيني آلبالويي
نوشته شده توسط : atefeh

دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير

دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير

آشپزي

مواد لازم

آلبالو                                 يك كيلوگرم
شكر                                 210 گرم
پودر ژلاتين                          سه قاشق سوپخوري
آب                                   500 ميلي‌ليتر
خامه قنادي                        300 گرم
وانيل                                قاشق مرباخوري

طرز تهيه

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.

شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط مي‌كنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر مي‌ريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html

دسر ژلاتيني





:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: